Audio és házimozi

Audio és házimozi kompromisszumok nélkül. Az okosotthonok új oldala.

AUDIO ÉS HÁZIMOZI

Otthonunk egyik legnagyobb élményt nyújtó része, az audio és házimozi rendszer. A multimédia tökéletes összhangot alkothat igényeinkkel, ha némi intelligenciával párosítjuk. Ha a multimédiát is bevonjuk okosotthon rendszerébe, az olyan fantasztikus kényelemmel és élménnyel párosul, amit nem is gondolna.  

Képzelje el, hogy a szokásos otthoni feladatait végzi. Sokkal könnyebb a házimunka, ha közben szól a háttérben valamilyen zene. Általában csak bekapcsolja a nappaliban a hangrendszert (Pl. Sonos), magasra tekeri a hangerőt, hogy esetleg a konyhában, vagy a gyerekek szobájában is jól hallja. Mit szólna hozzá, ha a hallgatott zene elkísérné, amerre csak megy a lakásban? Egy okosotthonban ez nem lehetetlen. Nem kell, hogy üvöltsön a zene, mert az Ön által kedvelt hangerőn pont ott fog szólni, ahol tartózkodik.

Hogyan lehetséges mindez?

Igazán nem bonyolult. Az épületben felszerelt mozgásérzékelőknek segítségével okosotthona pontosan tudja, hogy Ön hol tartózkodik. Ahova belép, a zene ott is fog szólni. Ha huzamosabb ideig senki nincs egy helységben, a zene kikapcsol, és csak ott szól, ahol érdemes. Ez a kicsit futurisztikus élmény Önnek is jár.

Audio és házimozi, munka után a megérdemelt pihenés.

Ha végzett a munkával következhet a megérdemelt pihenés. Mit csinál ilyenkor? Lehúzza a redőnyt, elhalványítja, vagy kikapcsolja a fényeket, megkeresi a TV távirányítót (valamelyik párna alól elő is kerül), majd házimozi rendszert is bekapcsolja. Kiválasztja a filmet, beállítja a megfelelő hangerőt…stb. Valóban ilyennek kell lennie egy moziélménynek?

Hogyan történik mindez egy intelligens otthonban?

Az összes előkészületi folyamat automatizált, azaz csak aktiválnia kell a “mozi” előre beállított programot. Ez csak egyetlen kézmozdulat, és ennek hatására minden folyamat automatikusan lejátszódik. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy mi legyen a nasi, és melyik filmet szeretné megnézni a családdal. 

Az audio és házimozi vezérlése így már szinte túl egyszerű. Jó szórakozást!

Fektessen be élményeibe ! Tájékozódjon munkatársainktól, ossza meg velünk elképzeléseit.


Érdekes lehet még Önnek az alábbi pár témakör is:

Kényelmes távozás
Több mint redőnyvezérlés