Télen-nyáron otthona szolgálatában

ELEKTROMOS REDŐNY OKOSAN, ENERGIATUDATOSAN

elektromos redőny

Eddig a redőnyt többségében reggel felhúztuk, este leengedtük. De mit is jelent a elektromos redőny okosotthon tekintetében?

Nyáron:

Mint ismert, a klimatizálás hatékonysága nagymértékben függ attól, hogy milyen külső hőforrások hatnak a lakás belső terére. A szenzoroknak köszönhetően, -ami méri az üvegen beáramló fény mennyiségét- az utasításoknak megfelelően vezérlik a redőnyt, jelentősen növelve ezzel a klíma berendezések hatékonyságát.

Télen:

A nyárihoz képest pont fordítva működik a redőnyvezérlés, a nap melegítő hatását kihasználva, a napos oldalon felhúzott redőnyökkel segíti a fűtés teljesítményének növelését. Milyen remek érzés, hogy felügyelet nélkül törekszik otthonunk a legnagyobb hatékonyságra és ehhez még csak otthon sem kell lennünk.

Ha otthon van:

elektromos redőny

Az, hogy hogyan ébredünk, az egész napunkra rányomja a bélyegét. A redőnyvezérlés megoldja ezt is. Ébredés előtt pár perccel lassan mozgásba lendülnek, a sötétséget felváltja félhomály, az ébredést segítő hormonok szintje fokozatosan növekszik testünkben, és ön sokkal kipihentebben ébred.
A mozi élményt is lehet fokozni, hiszen a tévét bekapcsolva, vagy egy gombnyomás hatására egy egész jelenetsor lezajlik a nappalijában. Ez azt jelenti, hogy elhalványulnak a fények, a filmezéshez minden szükséges eszköz bekapcsol, és lemennek a redőnyök. Ha otthonunk elcsendesedik és már a lefekvéshez készülődünk, egy utolsó kézmozdulat biztosítja a nyugodt alvást, hiszen az összes elektromos redőny automatikusan lemegy.

Ha nincs otthon:

elektromos redőnyNyugodt lenne, ha tudná, hogy jön a vihar és nem húzta le a redőnyöket?
Amikor elhagyja a lakást GPS adatok alapján, vagy mert élesíti a riasztót, az előre megírt protokollnak megfelelően végrehajtódnak a redőnyre vonatkozó beállítások is.
Ha vihar közeleg a megszokott folyamattól eltérően, az összes redőny automatikusan lecsukódik, de ön is bármikor megszakíthatja a folyamatot a telefonján keresztül egyedi utasítások használatával.
És ez még nem minden, hiszen redőnyei besegíthetnek értékei megőrzésében, a besurranó tolvajokat távol tartva. Jogtalan behatolási kísérlet kísérletekor, -melyet szenzorok vagy a riasztó aktivál- a vészprotokollt végrehajtva minden redőny lezárul.

Fektessen be a jövőjébe! Tájékozódjon munkatársainktól, ossza meg velünk elképzeléseit.