Fűtse fel, spórolja meg!

FŰTÉS OPTIMALIZÁLÁS: PÉNZ, AMI A ZSEBÉBEN MARAD

fűtés optimalizálás

Fűtés optimalizálás esetében mit kellene normál esetben tennie, hogy 20-30 százalékot megspóroljon a fűtésen?
Bontani, átalakítani, új fűtési rendszert kiépíteni vagy vállalni a fagyoskodást!

Fűtésszabályozó rendszereinkkel könnyedén, hatékonyan, a megszokott komfort megtartásával spórolhatja meg a nem otthon töltött idő és az éjszaka költségeit.

Nézzük hogyan is érhető el mindez a gyakorlatban:

 

Fűtés optimalizálásMindenki életében van egy rendszer, egy viszonylag könnyen behatárolható napirend. Reggel felkel, és kellemes meleg fogadja. Ez pont ideális a reggeli mosakodáshoz, öltözködéshez. A gyerekek sem fáznak a takaró alól kibújva, pizsamában rohangálva. Amikor már ténylegesen készülődünk az induláshoz a hőmérséklet csökken, egészen egy olyan szintig, ahonnan még könnyen visszafűthető
az otthonunk, és az lakásban hagyott kiskedvenceink sem fáznak. A fűtés nem marad magára nap közben sem, mert a redőny automatikus szabályozásának köszönhetően ott van mindig felhúzva, ahol a nap besüt a lakásba, hozzásegítve ezzel a házat a beállított hőmérséklet költséghatékonyabb fenntartásához. Lassan készülődik haza a munkából, de az otthona vár önre, számít az érkezésére. Már úton van, és otthonában szépen kúszik felfelé a hőmérséklet. Amikor belép az ajtón, már az áhított, kellemes környezet fogadja. A gyerekek szobája még nincs felfűtve, hiszen ők még nincsenek itthon, de lassan már melegszik, hamarosan érkeznek. Az alvási hőigénye is mindenkinek más, így természetesen lefekvéskor ezek az értékek is beállítódnak, ha arra kerül a sor. Így nyugodt mindenki álma. Pláne hogy holnaptól egy hét síelés. De ezt már tudattuk otthonunkkal, felkészülten várja pihenésünket.

Danfoss:

Fűtés optimalizálásA Danfoss digitális okos termosztátok a FIBARO rendszerrel kompatibilis, Z-Wave vezeték nélküli kommunikációval működő eszközök, melyekkel akár a helységenkénti hőmérsékletszabályozás is megvalósítható. Az elegáns és modern, formatervezett termosztátok kétirányú kommunikációt folytatnak a FIBARO központtal annak érdekében, hogy adott időpontokban a kívánt hőmérsékletet biztosítsák az adott helységekben. Heti programot hozhat létre életvitelének megfelelően, a termosztát a terhelés arányában meghatározza a be- és kikapcsolási periódusok időtartamát, mellyel jelentősen csökkentheti fűtési számlájának végösszegét. További előnye, hogy szükség esetén akár távolról is vezérelheti az egyes szobákban a hőmérsékletet.

Hazavihetjük a jövőt, hogy a jelenünké tegyük!

Fektessen be a jövőjébe! Tájékozódjon munkatársainktól, ossza meg velünk elképzeléseit.