Smart Home fogadofény

Kellemes és kényelmes hazaérést biztosít egy smart home fogadó fény funkciója.

Képzelje el, hogy este elsőnek érkezik haza. Egy profi smart home vagy más néven okosotthon ilyenkor már tudja, hogy érkezni fog, ugyanis a telefonján futó mobilapplikáció GPS koordinátái alapján az pontosan tudja, hogy Ön közeledik. Nincs szükség távirányítóra és a telefonján sem kell keresgélni a kapunyitó gombját. A rendszer felkészül az Ön érkezésére.

Mit jelent az hogy Smart Home rendszere felkészül az Ön érkezésére? 

Egy profi smart home beállításaiban előre meg lehet határozni, hogy ha már csak bizonyos távolságra vagyunk az otthonunktól akkor  milyen un. “jelenetek” fussanak le. Ilyen lehet például az, hogy a fűtés automatikusan magasabb hőmérsékletet biztosítson, gyorsan kiszellőztessen, elindítsa a kávéfőzőt, hogy ne kelljen várni annak felmelegedésére, vagy élesítse a kapunyitásért felelős elektronikát.

Ahogy a kapuhoz ér, az automatikusan kinyílik, majd kigyúlnak a kerti fények is. Önnek semmit nem kell tennie, csak haladnia tovább a garázs felé, amelynek már nyitva lesz ajtaja amire odaér. A kertkapu becsukódik és ahogy beállt a garázsba a kerti fények is kialszanak. A garázskapu azt követően automatikusa lecsukódik, ahogy az autója parkoló pozícióba helyezkedett.

Amikor belép a lakásba már világos lesz a közlekedőben és a nappaliban is, hogy ne sötétben kellejen megérkeznie. Csak hogy tovább fokozzuk az érkezés élményét, belépésekor kedvenc rádióadója, vagy a kedvenc TV műsora fogadhatja. Ugye, mennyivel kellemesebb egy okosotthon gondoskodásával hazaérkezni?

A fent leírtak egy lehetséges megvalósítás részei. Természetesen ezek minden eleme szabadon variálható és egyedi igényeknek megfelelően alakítható. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, azoknak csak ügyfeleink és szakembereink képzelete szab határt. Azt szoktuk mondani, hogy kevés kivétellel mindent be tudunk vonni egy okosotthon felügyeletébe, amely elektromos árammal működik. 

Fektessen be kényelmes hazaérkezésbe! Tájékozódjon munkatársainktól, ossza meg velünk elképzeléseit.


Érdekes lehet még Önnek az alábbi pár témakör is:

Kényelmes távozás
Több mint redőnyvezérlés