Fibaro Keyfob

A Fibaro Keyfob távirányító az ilyen eszközök legújabb generációját jelenti. Egy rendkívül igényesen kialakított szerkezet, amelynek alkotói nagy figyelmet fordítottak a design-ra, és a tenyérbe illeszkedő formatervezésre.

Fibaro Keyfob

A Fibaro Keyfob távirányító az új generációs vezérlő

A Fibaro Keyfob távirányító ideális méretéből és alakjából adódóan a kulcscsomónkra is szerelhetjük, vagy akár a zsebünkben is hordhatjuk, hogy mindig kéznél legyen.  Kicsi, mégis szinte nincs is annyi indítható esemény egy otthonban, amennyit ne tudna egyetlen távirányítóval lekezelni. Ergonomikus, letisztult dizájnja igényességet és modern megjelenést kölcsönöz. Alacsony fogyasztása extrém hosszú élettartamot biztosít az elemnek. Tetszetős külseje mellett egyszerű kezelése teszi igazán közkedvelté a Fibaro legújabb innovációját. Az intelligens távirányító képes a Z-Wave Plus és az újabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is kommunikálni. Ez utóbbiaknak 50%-al nagyobb a hatótávolsága, mint a korábbi típusoké.Fibaro Keyfob

Mi újat tudhat a Fibaro Keyfob távirányító, amit a konkurencia eszközei nem?

A Fibaro Keyfob távirányító 6 db ergonomikusan kialakított gombja 24 különböző programsorozat (úgynevezett jelenet) indítását, vagy más, rendszerbe kötött eszközök vezérlését teszi lehetővé. Így például egy esti mozizáshoz egyetlen gomb megnyomásával aktiválhatjuk az előprogramozott „VETÍTÉS” jelenetet. Ennek eredményeképpen automatikusan lemennek a redőnyök és a vetítő vászon, bekapcsol a projektor, a média player és a hangrendszer, illetve a lámpák is lekapcsolódnak a helységben. Egy másik gombbal vagy gombkombinációval elindíthatjuk az öntözőrendszert, vagy bekapcsolhatjuk a fűtést. A LED RGB-vel ellátott mini távirányító visszajelzést ad a FIBARO központnak a távirányító aktuális állapotáról, illetve arról is, ha azokban elemet kell cserélni.

 

Az illetéktelen használat védelmében a Keyfob automatikus billentyűzár funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha érzékeli a nem rendeltetésszerű használatot (például ha egy gyerek játszik vele) akkor blokkolja a gombokat, amíg a megfelelő gombkombinációval a felhasználó fel nem oldja.

Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül, mindenre használható a Fibaro Keyfob távirányító:

Klímaberendezés vezérlése
Világítás ki és bekapcsolása tetszőleges helységekben
Kapuvezérlés
Riasztó ki és bekapcsolása
Öntözőrendszer vezérlése manuálisan
Redőnyök és egyéb árnyékolók vezérlése
Pánikjelzés vagy orvosi segítségkérés (Idősebb korosztály számára különösen ajánlott)


Érdekes lehet még Önnek az alábbi pár bejegyzés is: